Spring til indhold

Online forløb

Step 1 of 5
Online forløb

Har du brug for hjælp til at opnå dine mål?

Vælger du et personligt online træningsforløb hos os, får du faktisk præcis det samme, som på vores fysiske forløb – eller, næsten det samme!

Den eneste forskel er faktisk de personline 1-1 træningstimer i centeret, hvor der er muligheden for sparring. MEN, som et alternativ til dette har vi vores helt egen brugervenlige app, hvor du får direkte tilgang til al den viden du skal bruge. Vi har nemlig samlet alle øvelserne i videoformat, som altid kan tilgåes, når du har brug for hjælp til udførelse og teknik. Derudover er der mulighed for igennem app’en at sende videoer, så din teknik altid kan 110% kvalitetssikres, til trods for at din træner ikke er fysisk med dig i centeret

Hvad får du ud af et online træningsforløb?

Du vil få skræddersyet dit eget personlige kost- og træningsprogram, der er tilpasset dig, dine mål og ressourcer, og som er let tilgængelig gennem app’en på mobilen. Jeg tager højde for alle dine præferencer, så det bliver så let og overskueligt for dig som overhovedet muligt at komme i mål.

Hos mig får du en skræddersyet kostplan med flere valgmuligheder i hver kategori, som du vil kunne variere frit imellem, således at du ikke behøver at spise det samme mad hver dag. Kostplanerne udarbejdes således, at du får den optimale fordeling af protein, kulhydrat og fedt. Du vil også blive sikret det rette antal kalorier i forhold til din målsætning og nuværende makrofordeling. Det henvender sig derfor til alle målgrupper uanset mål om vægttab, muskelopbygning eller andet.

Tilpasset træningsprogram

Du vil også modtage et træningsprogram, der både kan være til nybegynderen, som gerne vil ændre sin livsstil, eller til den øvede, som mangler udfordringer under træningen. Jeg tilpasser dit program, uanset om du ønsker at træne i et træningscenter, derhjemme eller i et Crossfit-center, hvor det er begrænset med udstyr. Der bliver taget højde for det hele for at sikre dig de bedste forudsætninger for optimal fremgang ift. dine mål.

I et forløb har vi begge et fælles ansvar for, at du når dine mål. Du skal derfor jævnligt tracke din fremgang via app’en, så jeg løbende kan justere din kost og træning for at sikre, at vi hele tiden er på rette spor.

Tilkøb af personlig træning

Der er mulighed for at tilkøbe personlig træning i Aalborgs bedste center, hvor vi arbejder sammen 1:1, så der er 100% fokus på dig og dine mål – og alt bliver skræddersyet til netop dig, så du er i de absolut bedste hænder!