Spring til indhold

Træningsholdet

Udfyld kontaktformularen her, og så vil vi kontakte dig.

Step 1 of 5
Træningsholdet

Hvordan vil et forløb på træningsholdet Aalborg se ud?

1. TILMELDING & VALG AF TRÆNINGSDAGE

FEDT at du har truffet valget om, at du ønsker at få hjælp til at nå netop det mål, som du går og drømmer om! Nu har du allerede taget første step mod en gladere og sundere hverdag!

Nu er det bare at vælge det hold, som passer bedst ind i din hverdag og rutiner!

 

2. DU FÅR TILKNYTTET DIN EGEN TRÆNER!

På Træningsholdet får du tilknyttet din helt egen personlige træner, som vil være ham/hende, som skal føre dig til måls!

Størstedelen af din kommunikation gennem telefoniske møder og personlig chat via din app, foregår med din tilknyttede træner, som også vil varetage næsten al træning på det hold du kommer på. Dermed får du mulighed for best mulig personlig relation og sparring med din træner, for at kunne opnå holdbare resultater.

 

3. MÅLSÆTNINGSSAMTALE

Det er vigtigt for os, at det er DINE mål der er omdrejningspunktet for din rejse. Derfor skal du inden du starter på Træningsholdet igennem et interview med din personlige træner, samt udfylde et spørgeskema.

Vi ønsker at hjælpe dig bedst muligt igang med din nye livsstil, og derfor gennemgår vi alt fra A-Z, så vi har de bedste forudsætninger for at tilpasse forløbet til dig. For at kunne sammensætte holdene bedst muligt, har du muligheden for at vælge mellem tre overordnede mål: Styke progression, muskelopbygning eller fedttab. Dine mål kan naturligvis altid ændres undervejs, når du kommer længere ind i forløbet.

 

4. TRÆNING PÅ EGEN APP!

Efter din opstartssamtale med din træner vil du få tilsendt et link så du kan tilgå din HELT EGEN app. Her vil din træning og vejledning komme til at være let tilgængelig, ned videoer og overskuelige beskrivelser af diverse øvelser. Der vil også være en tidsplan for din 1-1 gennemgang af træningsprogrammer, så du er 110% klar til at starte på Træningsholdet!

NU STARTER TRÆNINGEN

Du er nu fuldt klædt på til at starte på Træningsholdet!

Ved at krydse de andre punkter af, har både du og din træner nu de bedste forudsætninger for at kunne få dig sikkert i mål med dine målsætninger, i samarbejde med den kyndige vejledning fra hele trænerteames hos Myfysio Coaching!