Spring til indhold

Personlig træningsforløb

Step 1 of 5
Personlig træningsforløb

Hvordan kan vi hjælpe dig?

For at opnå resultater skal der lægges en solid plan, med udgangspunkt i DIG. Derfor starter alle forløb med en uformel snak, hvor vi sammen gennemgår dine forudsætninger ogmålsætninger for forløbet. Denne samtale vil handle om din hverdag, og de udfordringer og problemstillinger du mødes af til daglig.

Sammen vil vi derefter arbejde med en række effektive redskaber, der kan være med til at skabe motivation, struktur og opbygge nye og sunde vaner i din hverdag.

Personlig træning skal være sjovt, udfordrende og skræddersyet præcis til dig, så det tilpasses DIN hverdag og ikke omvendt. Hos Myfysio Coaching møder vi dig altid i øjenhøjde og sætter nogle realistiske, overskuelige mål, som det netop bliver den livsstilsændring du har drømt om, fremfor et quick fix!

Træningen kan ikke stå alene, og derfor er vores personlig trænings forløb altid inklusiv kostvejledning i det omfang, som passer ind i din hverdag.

Sammen når vi i mål!

Hos os er det vigtigt at du bliver del af hele processen, og forstår hvorfor og hvordan vi gør, som vi gør. Nogle ønsker at følge en struktureret kostplan og tracke sine måltider, mens andre blot har brug for, at få hjælp til at arbejde med deres kostvaner og få nogle sundere alternativer.

I sidste ende handler det om hvad der passer til præcis DIG og DIN HVERDAG.

Du vil i forløbet blive udfordret til at arbejde med dine gamle vaner og rutiner, så vi i samarbejde kan skabe en langsigtet ændring, som du kan holde fast i. Igennem vores app kan du have sparring med din træner hver eneste uge, og dermed i løbet af forløbet arbejdet med kosten og ændringer, som er den optimale løsning for dig og din hverdag.

Hvor foregår træning i Aalborg

Alt personlig træning foregår i Aalborgs fedeste gym, ShapeUp, som ligger på Nibevej 1C.

Personlig træning hos os er for alle – også dig, som måske ikke har været i et træningscenter før. Vi sørger for, at alt er tilpasset dig og dit niveau, så du får det bedste udgangspunkt til at komme i mål. Vores team af kompetente trænere har flere års erfaring indenfor at udvikle og udfordre mennesker, så uanset dit niveau, så har vi redskaberne til at hjælpe dig med at udnytte dit fulde potentiale, og gøre dig til den bedste version af dig!