Spring til indhold

Personlig træner online – let, nemt og effektivt

Personlig træner online – let, nemt og effektivt

Personlig træner online – let, nemt og effektivt

Vil du gerne i gang med et træningsforløb, men mangler gejsten? Så kan det være en stor hjælp at have en personlig træner. Med en personlig træner har du hjælp til at lægge en kostplan og træningsplan, som du kan forholde dig til. Har du svært ved at få tid til at have ugentlige aftaler med en personlig træner eller bor du ikke tæt på et fitnesscenter? Så kan det være en fordel at finde en personlig træner online. Her foregår hele forløbet online, så du skal ikke tænke på transporttid eller lignende, når du har møde med træneren. Hos My Fysio kan vi lave et online træningsforløb til dig.

Med en personlig træner online, skaber vi et forløb ud fra din livsstil. Der kommer løbende ændringer til en sundere og mere aktiv livsstil. Du bliver altså ikke smidt ud i det fra den ene dag til den anden. Dette gør nemlig, at rigtig mange mennesker hurtigt giver op, fordi det bliver for besværligt. Vi laver derfor en plan for din træning og kost, som kan passe ind i din nuværende livsstil, og så ændrer vi det til en sundere livsstil lidt efter lidt.

Personlig træner online

Med en personlig træner online kan du bedre få det hele til at hænge sammen, fordi du ikke skal mødes personligt med din træner. Du behøver derfor ikke at tiltænke den ekstra transporttid til og fra møderne. Samtidig kan du ofte hurtigere få fat i din træner, så du hurtigt og nemt kan få gode råd og motivation. Dette kan ofte gøre, at du holdere bedre fast i ønsker om en sundere livsstil og ikke giver op.

Hos My Fysio har vi kunder i hele landet. Vi er derfor klar med et online forløb til dig, uanset hvor du bor. Vi laver en plan skræddersyet til dig og støtter dig igennem hele forløbet. Vi når dit mål sammen.

Kontakt My Fysio for at høre mere om vores forløb på tlf.: 42 30 05 80 eller mail: kontakt@Dsouzaperformance.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.