Spring til indhold

Skab en varig livsstilsændring

Skab en varig livsstilsændring

Skab en varig livsstilsændring

De fleste har prøvet diverse slankekure for at opnå deres ønskede vægttab. Måske har slankekuren virket, men man har taget alt vægten på igen, da man vendte tilbage til sin normale hverdag igen. Det er derfor på tide at skabe en livsstilsændring. Det betyder simpelt sagt, at man skal ændre sin livsstil i forhold til blandt andet mad og motion. Det er godt at starte med små ændringer i den rigtige retning, da dette gør processen nemmere. Har du brug for støtte og gode råd til din livsstilsændring? Så prøv at samarbejde med en vanecoach fra My Fysio.

Når man skaber en livsstilsændring, så handler det om at ændre det vante. Du har måske for vane altid at købe lyst hvedebrød – prøv at skifte dette ud med mørkt brød eller rugbrød. Du køber måske altid to poser chips og dip om fredagen – prøv at købe én pose og brug skyr til dippen i stedet for den fede cremefraiche. Det handler simpelthen om at ændre sine mindre gode vaner i et tempo, man selv kan overskue. Du behøver ikke at lave store ændringer til at starte med, da dette godt kan virke uoverskueligt. Tag et lille skridt ad gangen. Med en coach kan du få hjælp til at tage gode valg for dig selv.

Livsstilsændring med hjælp fra en vanecoach

Selvom det kan lyde enkelt at skabe en livsstilsændring, så kan det stadig godt virke uoverskueligt for mange mennesker. Derfor kan det være en god ide at få hjælp og støtte fra en vanecoach. Her kan du nemlig få gode råd til blandt andet dine kostvaner og motionsvaner.

Ved My Fysio kan du starte i et individuelt forløb, hvor vi hjælper dig med at skabe vedvarende resultater. Vi støtter dig igennem hele processen ved din livsstilsændring. I samarbejde med dig kigger vi på dine motions- og madvaner, så vi kan hjælpe dig med at nå dit mål og finde en løsning, der passer til din hverdag.

Med en online coach kan du få hjælp lige meget, hvor i Danmark du befinder dig. Uanset hvad dit mål er, så står vi ved My Fysio klar til at hjælpe og støtte dig igennem dit forløb.

Kontakt My Fysio for at høre mere om vores forløb på tlf.: 42 30 05 80 eller mail: kontakt@Dsouzaperformance.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.